Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Designing the antioxidant properties of low-processed food.

Opis bibliograficzny

Designing the antioxidant properties of low-processed food. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA. Antioxidants 2020 Vol. 9 Issue 10 975, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/antiox9100975
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Antioxidants 2020 Vol. 9 Issue 10, 975
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 marca 2021 12:37
Ostatnia aktualizacja:2 września 2021 13:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47855) wydawnictwo ciągłe #47855

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się