Designing the antioxidant properties of low-processed food.
Opis bibliograficzny
Designing the antioxidant properties of low-processed food. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA. Antioxidants 2020 Vol. 9 Issue 10 975, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/antiox9100975
Szczegóły publikacji
Źródło:
Antioxidants 2020 Vol. 9 Issue 10, 975
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 marca 2021 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 września 2021 13:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b7a62467f060b0184cbd
DOI
10.3390/antiox9100975
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-3921/9/10/975…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47855) wydawnictwo ciągłe #47855
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.