Determining the heterogeneity of wheat breadcrumb texture baked using two different methods: New application.
Opis bibliograficzny
Determining the heterogeneity of wheat breadcrumb texture baked using two different methods: New application. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. Int. J. Food Prop. 2013 Vol. 16 Issue 1 154-167, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/10942912.2010.535189
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2013 Vol. 16 Issue 1, 154-167
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 stycznia 2013 13:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
6009fc562467f02b5338a635
DOI
10.1080/10942912.2010.535189
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29164) wydawnictwo ciągłe #29164
PBN ID (hist.): 29164
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,906
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.