Development of a new product: egg white albumen gels with differentiated magnesium release.
Opis bibliograficzny
Development of a new product: egg white albumen gels with differentiated magnesium release. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. J. Elem. 2015 Vol. 20 Nr 2 463 - 475, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.3.657
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2015 Vol. 20 Nr 2, 463 - 475
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 listopada 2015 13:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:46 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93159d08
DOI
10.5601/jelem.2014.19.3.657
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/6…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36693) wydawnictwo ciągłe #36693
PBN ID (hist.): 36693
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,719
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.