Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Development of a new product: egg white albumen gels with differentiated magnesium release.

Opis bibliograficzny

Development of a new product: egg white albumen gels with differentiated magnesium release. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. J. Elem. 2015 Vol. 20 Nr 2 463 - 475, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2014.19.3.657
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2015 Vol. 20 Nr 2, 463 - 475
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 listopada 2015 13:57
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:46

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36693) wydawnictwo ciągłe #36693
PBN ID (hist.): 36693

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,719
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się