Dietetyczne wspomaganie rekonwalescencji po przebytym COVID-19.
Opis bibliograficzny
Dietetyczne wspomaganie rekonwalescencji po przebytym COVID-19. [AUT.] ADAM GRDEŃ, PAULA GRDEŃ. Współczesna Dietetyka 2021 Nr 37 s. 22-29, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Współczesna Dietetyka 2021 Nr 37, s. 22-29
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 października 2021 12:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2021 12:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.wspolczesnadietetyka.pl/z-g…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48810) wydawnictwo ciągłe #48810
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.