Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Dietetyczne wspomaganie rekonwalescencji po przebytym COVID-19.

Opis bibliograficzny

Dietetyczne wspomaganie rekonwalescencji po przebytym COVID-19. [AUT.] ADAM GRDEŃ, PAULA GRDEŃ. Współczesna Dietetyka 2021 Nr 37 s. 22-29, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Współczesna Dietetyka 2021 Nr 37, s. 22-29
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 października 2021 12:34
Ostatnia aktualizacja:22 października 2021 12:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48810) wydawnictwo ciągłe #48810

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się