Dietoterapia w profilaktyce i leczeniu depresji.
Opis bibliograficzny
Dietoterapia w profilaktyce i leczeniu depresji. [AUT.] RENATA CZECZKO, ALICJA SKRZYPEK. W: Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień / red. Beata Bujalska, Joanna Kozłowska Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 90-101, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-66489-97-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 listopada 2021 13:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 grudnia 2021 11:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
619f7c362467f039c7882966
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66489-97-4
BPP ID: (59, 48045) wydawnictwo zwarte #48045
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.