Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Differences in tolerance and toxicility degrees of ionic and chelatic forms of nickel in cabbage plants (Brassica oleracea L.).

Opis bibliograficzny

Differences in tolerance and toxicility degrees of ionic and chelatic forms of nickel in cabbage plants (Brassica oleracea L.). [AUT.] JOLANTA MOLAS. W: Ekofizjologiczne aspekty reakcji roślin na działanie abiotycznych czynników stresowych / ed. Stanisław Grzesiak, Andrzej Skoczowski, Zbigniew Miszalski Kraków, ZFR PAN Materiały Międzynarodowej Konferencji Naukowej "Ekofizjologiczne aspekty reakcji roślin na działanie abiotycznych czynników stresowych", 277-280, 83-86878-14-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ekofizjologiczne aspekty reakcji roślin na działanie abiotycznych czynników stresowych / ed. Stanisław Grzesiak, Andrzej Skoczowski, Zbigniew Miszalski, 277-280
Wydawca:
ZFR PAN Materiały Międzynarodowej Konferencji Naukowej "Ekofizjologiczne aspekty reakcji roślin na działanie abiotycznych czynników stresowych"
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:21 stycznia 2022 13:47

Identyfikatory

ISBN: 83-86878-14-2
BPP ID: (59, 7399) wydawnictwo zwarte #7399
PBN ID (hist.): 7399

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się