Digestion and bioavailability of bioactive phytochemicals.
Opis bibliograficzny
Digestion and bioavailability of bioactive phytochemicals. [AUT. KORESP.] MONIKA KARAŚ, [AUT.] ANNA JAKUBCZYK, URSZULA SZYMANOWSKA, URSZULA ZŁOTEK, EWELINA ZIELIŃSKA. Int. J. Food Sci. Technol. 2017 Vol. 52 Issue 2 291-305, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.13323
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2017 Vol. 52 Issue 2, 291-305
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2017 09:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 października 2021 14:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f1e
DOI
10.1111/ijfs.13323
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/wol1/doi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40381) wydawnictwo ciągłe #40381
PBN ID (hist.): 40381
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,383
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.