Diversity of food services in Lublin as an effect of migration of people and multiculturalism of the city.
Opis bibliograficzny
Diversity of food services in Lublin as an effect of migration of people and multiculturalism of the city. [AUT.] ALINA ROMANOVA, RAFAŁ NADULSKI, MARIAN PANASIEWICZ. ATHSS 2020 Vol. 1 s. 137-153, bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Archives of Tourism, Hospitality and Sport Science 2020 Vol. 1, s. 137-153
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2021 09:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353fe52467f060b018cc55
Strona WWW
http://athss.vpu.edu.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48365) wydawnictwo ciągłe #48365
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.