Diversity of phenolic acids content in selected teas and coffees and their sensory evaluation.
Opis bibliograficzny
Diversity of phenolic acids content in selected teas and coffees and their sensory evaluation. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, IWONA SEMBRATOWICZ, MONIKA BESZTERDA, AGNIESZKA WAŚKIEWICZ. W: Pierwiastki chemiczne, a jakość życia : XVII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Lublin, 31 maja 2014 122-122, bibliogr. [Lublin], Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwiastki chemiczne, a jakość życia : XVII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Lublin, 31 maja 2014, 122-122
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2016 12:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37325) wydawnictwo zwarte #37325
PBN ID (hist.): 37325
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.