Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Diversity of phenolic acids content in selected teas and coffees and their sensory evaluation.

Opis bibliograficzny

Diversity of phenolic acids content in selected teas and coffees and their sensory evaluation. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, IWONA SEMBRATOWICZ, MONIKA BESZTERDA, AGNIESZKA WAŚKIEWICZ. W: Pierwiastki chemiczne, a jakość życia : XVII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Lublin, 31 maja 2014 122-122, bibliogr. [Lublin], Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwiastki chemiczne, a jakość życia : XVII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Lublin, 31 maja 2014, 122-122
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 lutego 2016 12:15
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:41

Identyfikatory

BPP ID: (59, 37325) wydawnictwo zwarte #37325
PBN ID (hist.): 37325

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się