Dlaczego informacje na etykietach produktów spożywczych są ważne?.
Opis bibliograficzny
Dlaczego informacje na etykietach produktów spożywczych są ważne?. [AUT.] EWA POTENT, WERONIKA KRUK. W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 120. Lublin 2019, Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 120
Wydawca:
Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 czerwca 2019 09:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 czerwca 2019 09:03 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45550) wydawnictwo zwarte #45550
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.