Dobór maszyn i urządzeń w linii technologicznej przetwórstwa spożywczego.
Opis bibliograficzny
Dobór maszyn i urządzeń w linii technologicznej przetwórstwa spożywczego. [AUT.] MARIAN K. PANASIEWICZ. Kierun. Spoż. 2020 Nr 4 (767) s. 52-57, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Kierunek Spożywczy 2020 Nr 4 (767), s. 52-57
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 stycznia 2021 10:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2021 10:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47716) wydawnictwo ciągłe #47716
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.