Dobór składu zespołu audytującego a audyt certyfikacyjny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Opis bibliograficzny
Dobór składu zespołu audytującego a audyt certyfikacyjny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności. [AUT.] MONIKA STOMA. W: Metody inżynierskie w zarządzaniu : monografia / pod red. Piotra Palicha Gdynia, Wydawnictwo Techniczno-Naukowe Jas, 2010, S. 350-366 il., sum, Bibliogr, 978-83-931083-0-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Metody inżynierskie w zarządzaniu : monografia / pod red. Piotra Palicha, S. 350-366 il., sum.
Wydawca:
Wydawnictwo Techniczno-Naukowe Jas, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2012 14:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:58 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-931083-0-5
BPP ID: (59, 26972) wydawnictwo zwarte #26972
PBN ID (hist.): 26972
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.