Dodatki ziołowe do wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Dodatki ziołowe do wyrobów mięsnych. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2016 Nr 2 (199) s. 28-30, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2016 Nr 2 (199), s. 28-30
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 kwietnia 2016 11:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37742) wydawnictwo ciągłe #37742
PBN ID (hist.): 37742
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.