Edible insects as source of proteins.
Opis bibliograficzny
Edible insects as source of proteins. [AUT.] EWELINA ZIELIŃSKA, MONIKA KARAŚ, ANNA JAKUBCZYK, DAMIAN ZIELIŃSKI, BARBARA BARANIAK. W: Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry / Ed.: Mérillon Jean-Michel, Ramawat Kishan Gopal Cham 2018, Springer Springe International Publishing AG, s. 1-53, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/978-3-319-54528-8_67-1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Springer Springe International Publishing AG
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział podręcznika
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 3.90 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 lutego 2018 10:28 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2022 15:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c2d
DOI
10.1007/978-3-319-54528-8_67-1
Strona WWW
https://link.springer.com/referencework…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-3-319-54528-8
e-ISSN: 2511-8358
BPP ID: (59, 43337) wydawnictwo zwarte #43337
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.