Edukacyjna rola turystyki kulinarnej.
Opis bibliograficzny
Edukacyjna rola turystyki kulinarnej. [RED.] PIOTR DOMINIK. warszawa 2021, Akademia Finansów i Biznesu Vistula, 221 s, il, 978-83-64614-59-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
221 s.
Wydawca:
Akademia Finansów i Biznesu Vistula
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Motywy i bariery zakupu regionalnych produktów kulinarnych województwa lubelskiego. [AUT.] ANNA MAZUREK-KUSIAK, BEATA PRUKOP, JOANNA TRAFIAŁEK. W: Edukacyjna rola turystyki kulinarnej Warszawa 2021, Akademia Finansów i Biznesu Vistula, s. 169-179, il., bibliogr, 978-83-64614-59-0. |
---|---|
Rekord utworzony: | 27 stycznia 2023 11:55 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2023 11:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
61cf20412467f073c4907337
Strona WWW
https://24naukowa.com.pl/edukacyjna-rol…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64614-59-0
BPP ID: (59, 49144) wydawnictwo zwarte #49144
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.