Efektywna ekstrakcja oraz badanie właściwości antyoksydacyjnych próbek żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Efektywna ekstrakcja oraz badanie właściwości antyoksydacyjnych próbek żywności funkcjonalnej. [AUT.] KAMILA KASPRZAK, ANNA ONISZCZUK, MONIKA WAKSMUNDZKA-HAJNOS, KAROL KUPRYANIUK. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin I / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny 38. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-65677-87-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin I / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, 38
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2017 12:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-87-7
BPP ID: (59, 41566) wydawnictwo zwarte #41566
PBN ID (hist.): 41566
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.