Efektywne mikroorganizmy w rolnictwie i przetwórstwie spożywczym.
Opis bibliograficzny
Efektywne mikroorganizmy w rolnictwie i przetwórstwie spożywczym. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, ALI HULAIL NOAEMA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ. W: Współczesne badania nad stanem środowiska i leczniczym wykorzystaniem roślin / pod redakcją Mirosławy Chwil i Michała M. Skoczylasa Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, s. 45-64, il., biblior.,sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.80 |
---|---|
Rekord utworzony: | 27 września 2019 12:50 |
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2019 11:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00620ad49b31cced95f54
Strona WWW
https://bg.up.lublin.pl/files/wydawnict…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-310-8 on-line
BPP ID: (59, 45884) wydawnictwo zwarte #45884
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.