Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Efektywność wykorzystania fermentowanej poekstracyjnej śruty rzepakowej w żywieniu loch.

Opis bibliograficzny

Efektywność wykorzystania fermentowanej poekstracyjnej śruty rzepakowej w żywieniu loch. [AUT.] ANNA CZECH, MARTYNA KIESZ, SYLWIA KŁOS. Nauk.-teh. bûl. Derž. nauk.-dosl. kontrolʹn. ìnst. vet. preparatìv korm. dobav. Ìnst. bìol. tvarin 2019 Vip. 20 no.2 s. 406-416, il., bibliogr., streszcz., anot., sum. DOI: 10.3659/scivp.2019-20-2.52
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 października 2019 11:22
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45968) wydawnictwo ciągłe #45968

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się