Efektywność wykorzystania fermentowanej poekstracyjnej śruty rzepakowej w żywieniu loch.
Opis bibliograficzny
Efektywność wykorzystania fermentowanej poekstracyjnej śruty rzepakowej w żywieniu loch. [AUT.] ANNA CZECH, MARTYNA KIESZ, SYLWIA KŁOS. Nauk.-teh. bûl. Derž. nauk.-dosl. kontrolʹn. ìnst. vet. preparatìv korm. dobav. Ìnst. bìol. tvarin 2019 Vip. 20 no.2 s. 406-416, il., bibliogr., streszcz., anot., sum. DOI: 10.3659/scivp.2019-20-2.52
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2019 11:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00641ad49b31cced9740d
DOI
10.3659/scivp.2019-20-2.52
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45968) wydawnictwo ciągłe #45968
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.