Effect of Moldavian dragonhead seed residue on the baking properties of wheat flour and bread quality.
Opis bibliograficzny
Effect of Moldavian dragonhead seed residue on the baking properties of wheat flour and bread quality. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT. KORESP.] ANNA WIRKIJOWSKA, [AUT.] AGNIESZKA NAWROCKA, KATARZYNA KOZŁOWICZ, MARTA KRAJEWSKA, KONRAD KŁOSOK, ADA KRAWĘCKA. Lebensm. - Wiss. Technol. 2022 Vol. 155 112967, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2021.112967
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2022 Vol. 155, 112967
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 marca 2022 10:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 września 2024 14:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
61dd8b4c2467f047f3be3d69
DOI
10.1016/j.lwt.2021.112967
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49350) wydawnictwo ciągłe #49350
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
6,000
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.