Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of Moldavian dragonhead seed residue on the baking properties of wheat flour and bread quality.

Opis bibliograficzny

Effect of Moldavian dragonhead seed residue on the baking properties of wheat flour and bread quality. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT. KORESP.] ANNA WIRKIJOWSKA, [AUT.] AGNIESZKA NAWROCKA, KATARZYNA KOZŁOWICZ, MARTA KRAJEWSKA, KONRAD KŁOSOK, ADA KRAWĘCKA. Lebensm. - Wiss. Technol. 2022 Vol. 155 112967, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2021.112967
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2022 Vol. 155, 112967
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 marca 2022 10:20
Ostatnia aktualizacja:23 września 2024 14:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 49350) wydawnictwo ciągłe #49350

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
6,000
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się