Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of a protein-xanthophyll concentrate from alfalfa and of genotype and sex of lambs on their blood redox profile.

Opis bibliograficzny

Effect of a protein-xanthophyll concentrate from alfalfa and of genotype and sex of lambs on their blood redox profile. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, KRZYSZTOF PATKOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. Bull. Vet. Inst. Pulawy 2012 Vol. 56 No. 2 s. 165-169, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/v10213-012-0030-4
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY 2012 Vol. 56 No. 2, s. 165-169
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 lutego 2013 14:51
Ostatnia aktualizacja:27 lipca 2018 14:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29425) wydawnictwo ciągłe #29425
PBN ID (hist.): 29425

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,377
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się