Effect of abiotic elicitation on main health-promoting compounds, antioxidant activity and commercial quality of butter lettuce (Lactuca sativa L.).
Opis bibliograficzny
Effect of abiotic elicitation on main health-promoting compounds, antioxidant activity and commercial quality of butter lettuce (Lactuca sativa L.). [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, ANNA JAKUBCZYK. Food Chem. 2014 Vol. 148 253-260, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.10.031
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2014 Vol. 148, 253-260
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 stycznia 2014 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154919
DOI
10.1016/j.foodchem.2013.10.031
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31479) wydawnictwo ciągłe #31479
PBN ID (hist.): 31479
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,391
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.