Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of abiotic elicitation on the quality and antioxidant potential of lettuce and endive during storage.

Opis bibliograficzny

Effect of abiotic elicitation on the quality and antioxidant potential of lettuce and endive during storage. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK. Journal of Food Biochemistry 2017 Vol. 41, Issue 6 e12428, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jfbc.12428
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food Biochemistry 2017 Vol. 41, Issue 6, e12428
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 stycznia 2018 08:08
Ostatnia aktualizacja:20 października 2021 14:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43070) wydawnictwo ciągłe #43070

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,552
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się