Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of acid whey and freeze-dried cranberries on lipid oxidation and fatty acid composition of nitrite-/nitrate-free fermented sausage made from deer meat.

Opis bibliograficzny

Effect of acid whey and freeze-dried cranberries on lipid oxidation and fatty acid composition of nitrite-/nitrate-free fermented sausage made from deer meat. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Asian-Australas. J. Anim. Sci. (Print) 2017 Vol. 30 Issue 1 85-93, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5713/ajas.16.0023
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 stycznia 2017 12:06
Ostatnia aktualizacja:31 stycznia 2022 10:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40528) wydawnictwo ciągłe #40528
PBN ID (hist.): 40528

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,243
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się