Effect of acid whey and rosemary/mustard extracts on fatty acid composition of beef fermented sausage without nitrite/nitrate.
Opis bibliograficzny
Effect of acid whey and rosemary/mustard extracts on fatty acid composition of beef fermented sausage without nitrite/nitrate. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: 29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation : Delivering Sustainable Solutions to the Global Economy and Society, 10-12 November 2015, Athens Greece : Conference Proceedings - Volume 2 / ed. by Efimia Dermesonlouoglou, Virginia Giannou, Eleni Gogou & P. Taoukis Athens, NTUA, School of Chemical Engineering, 2015, 897-900, il., bibliogr., sum, 978-618-82196-1-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation : Delivering Sustainable Solutions to the Global Economy and Society, 10-12 November 2015, Athens Greece : Conference Proceedings - Volume 2 / ed. by Efimia Dermesonlouoglou, Virginia Giannou, Eleni Gogou & P. Taoukis, 897-900
Wydawca:
NTUA, School of Chemical Engineering, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 marca 2016 10:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:42 |
Identyfikatory
ISBN: 978-618-82196-1-8
BPP ID: (59, 37660) wydawnictwo zwarte #37660
PBN ID (hist.): 37660
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.