Effect of addition of Ca, Cu, Fe, Zn and lactic acid to drinking water on content of these elements in muscles of slaughter turkeys.
Opis bibliograficzny
Effect of addition of Ca, Cu, Fe, Zn and lactic acid to drinking water on content of these elements in muscles of slaughter turkeys. [AUT.] BOGUSŁAW MAKARSKI, EWA MAKARSKA. J. Elem. 2010 Vol. 15 Nr 1 s. 119-129, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2010 Vol. 15 Nr 1, s. 119-129
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 sierpnia 2011 13:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 sierpnia 2018 13:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.uwm.edu.pl/jold/poj1512010/j…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26112) wydawnictwo ciągłe #26112
PBN ID (hist.): 26112
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,354
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.