Effect of addition of oat starch component on bread quality and staling.
Opis bibliograficzny
Effect of addition of oat starch component on bread quality and staling. [AUT.] HALINA GAMBUŚ, M. GIBIŃSKI, BOHDAN ACHREMOWICZ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 1996 nr 2 (7) s. 166-174, il., bibliogr., streszcz., sum. VII Międzynarodowa Konferencja Skrobiowa.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 1996 nr 2 (7), s. 166-174
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 6363) wydawnictwo ciągłe #6363
PBN ID (hist.): 6363
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.