Effect of alpfametrin - Fastac's 10 EC active compound on the antioxident enzymes of yeast Saccharomyces serevisiae.
Opis bibliograficzny
Effect of alpfametrin - Fastac's 10 EC active compound on the antioxident enzymes of yeast Saccharomyces serevisiae. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, BARBARA BARANIAK. Acta Physiol. Plant. 2001 Vol. 23 nr 3 supl. 63, Fourth International Conference "Ecophysiological aspects of plant responses to stress factors"; Cracow, 2001, 5-7 September. Abstracts.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 2001 Vol. 23 nr 3 supl, 63
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 marca 2017 12:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41346) wydawnictwo ciągłe #41346
PBN ID (hist.): 41346
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.