Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of applying a biostimulant containing seaweed and amino acids on the content of fiber fractions in three soybean cultivars.

Opis bibliograficzny

Effect of applying a biostimulant containing seaweed and amino acids on the content of fiber fractions in three soybean cultivars. [AUT.] S. KOCIRA, [AUT. KORESP.] A. SZPARAGA, [AUT.] A. KOCIRA, E. CZERWIŃSKA, K. DEPO, B. ERLICHOWSKA, E. DESZCZ. Legume Res. 2019 Vol. 42 Iss. 3 s. 341-347, il., bibliogr. DOI: 10.18805/LR-412
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Legume Research 2019 Vol. 42 Iss. 3, s. 341-347
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 sierpnia 2018 13:27
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44096) wydawnictwo ciągłe #44096

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,531
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się