Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of applying the Atonik - Japanese growth stimulator - in vegetables cultivation.

Opis bibliograficzny

Effect of applying the Atonik - Japanese growth stimulator - in vegetables cultivation. [AUT.] RENATA CZECZKO, MARIA MIKOS-BIELAK. W: Food quality modelling / ed. Bart M. Nicolai, Josse De Baerdemaeker S. 203-205, il., bibliogr. Luxemburg, European Communities Proceedings of the COST 915 - Copernicus CIPA-CT94-0120 workshop 4 to 6 June 1997, Leuven, Belgium, 1998, 92-828-3309-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food quality modelling / ed. Bart M. Nicolai, Josse De Baerdemaeker, S. 203-205
Wydawca:
European Communities Proceedings of the COST 915 - Copernicus CIPA-CT94-0120 workshop 4 to 6 June 1997, Leuven, Belgium, 1998
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:48

Identyfikatory

ISBN: 92-828-3309-7
BPP ID: (59, 6073) wydawnictwo zwarte #6073
PBN ID (hist.): 6073

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się