Effect of bioaccessibility of phenolic compounds on in vitro anticancer activity of broccoli sprouts.
Opis bibliograficzny
Effect of bioaccessibility of phenolic compounds on in vitro anticancer activity of broccoli sprouts. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, MONIKA JEŻYNA, MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI, BARBARA BARANIAK, JAROSŁAW CZYŻ. Food Res. Int. 2012 Vol. 49 Issue 1 s. 469-476, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodres.2012.08.010
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 2012 Vol. 49 Issue 1, s. 469-476
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lutego 2013 11:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 13:49 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.foodres.2012.08.010
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29635) wydawnictwo ciągłe #29635
PBN ID (hist.): 29635
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,005
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.