Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of biodynamic preparations on the content of some mineral elements and starch in tubers of three coloured potato cultivars.

Opis bibliograficzny

Effect of biodynamic preparations on the content of some mineral elements and starch in tubers of three coloured potato cultivars. [AUT.] NIJOLĖ VAITKEVIČIENĖ, ELVYRA JARIENÉ, HONORATA DANILCENKO, BARBARA SAWICKA. J. Elem. 2016 Vol. 21 Nr 3 s. 927-935, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2015.20.3.988
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2016 Vol. 21 Nr 3, s. 927-935
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 maja 2016 11:34
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37850) wydawnictwo ciągłe #37850
PBN ID (hist.): 37850

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,641
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się