Effect of biodynamic preparations on the content of some mineral elements and starch in tubers of three coloured potato cultivars.
Opis bibliograficzny
Effect of biodynamic preparations on the content of some mineral elements and starch in tubers of three coloured potato cultivars. [AUT.] NIJOLĖ VAITKEVIČIENĖ, ELVYRA JARIENÉ, HONORATA DANILCENKO, BARBARA SAWICKA. J. Elem. 2016 Vol. 21 Nr 3 s. 927-935, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2015.20.3.988
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2016 Vol. 21 Nr 3, s. 927-935
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 maja 2016 11:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93159d65
DOI
10.5601/jelem.2015.20.3.988
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/9…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37850) wydawnictwo ciągłe #37850
PBN ID (hist.): 37850
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,641
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.