Effect of blanching and cooking on antioxidant capacity of cultivated edible mushrooms: A comparative study.
Opis bibliograficzny
Effect of blanching and cooking on antioxidant capacity of cultivated edible mushrooms: A comparative study. [AUT.] WOJCIECH RADZKI, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. International Food Research Journal 2016 Vol 23 Issue 2 599-605, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Food Research Journal 2016 Vol 23 Issue 2, 599-605
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.64 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2016 08:53 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2802%2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37731) wydawnictwo ciągłe #37731
PBN ID (hist.): 37731
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.