Effect of candelilla wax on functional properties of biopolymer emulsion films – A comparative study.
Opis bibliograficzny
Effect of candelilla wax on functional properties of biopolymer emulsion films – A comparative study. [AUT. KORESP.] DARIUSZ KOWALCZYK, [AUT.] BARBARA BARANIAK. Food Hydrocoll. 2014 Vol. 41 s. 195-209, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2014.04.004
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2014 Vol. 41, s. 195-209
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2014 10:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c07
DOI
10.1016/j.foodhyd.2014.04.004
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33138) wydawnictwo ciągłe #33138
PBN ID (hist.): 33138
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,090
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.