Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of caponization on the production performance, slaughter yield and fatty acid profile of muscles of Greenleg Partridge cocks.

Opis bibliograficzny

Effect of caponization on the production performance, slaughter yield and fatty acid profile of muscles of Greenleg Partridge cocks. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, KORNEL KASPEREK, EUGENIUSZ R. GRELA, GRAŻYNA JEŻEWSKA-WITKOWSKA. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 52 Issue 11 7227-7235, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-015-1856-6
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2015 Vol. 52 Issue 11, 7227-7235
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 grudnia 2015 10:16
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36867) wydawnictwo ciągłe #36867
PBN ID (hist.): 36867

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,241
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się