Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of conditions and time of drinking milk storage on the content of biologically active substances.

Opis bibliograficzny

Effect of conditions and time of drinking milk storage on the content of biologically active substances. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA LITWIŃCZUK, TOMASZ CZERNECKI. Biotechnol. Food Sci. 2015 Vol.79 nr 1 77, Book of abstracts : Biologically active compoundes in food. International conference. Łódź, Poland 15-16 october 2015.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biotechnology and Food Sciences 2015 Vol.79 nr 1, 77
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2015 16:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36688) wydawnictwo ciągłe #36688
PBN ID (hist.): 36688

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się