Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of dietary flaxseed oil supplementation on the redox status, haematological and biochemical parameters of horses’ blood.

Opis bibliograficzny

Effect of dietary flaxseed oil supplementation on the redox status, haematological and biochemical parameters of horses’ blood. [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, GRZEGORZ ZIĘBA, EWELINA CHOLEWIŃSKA, [AUT. KORESP.] ANNA CZECH. Animals 2020 Vol. 10 Issue 12 Article number 2244, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani10122244
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Animals 2020 Vol. 10 Issue 12, Article number 2244
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 grudnia 2020 09:15
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:10

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47592) wydawnictwo ciągłe #47592

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się