Effect of dietary flaxseed oil supplementation on the redox status, haematological and biochemical parameters of horses’ blood.
Opis bibliograficzny
Effect of dietary flaxseed oil supplementation on the redox status, haematological and biochemical parameters of horses’ blood. [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, GRZEGORZ ZIĘBA, EWELINA CHOLEWIŃSKA, [AUT. KORESP.] ANNA CZECH. Animals 2020 Vol. 10 Issue 12 Article number 2244, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani10122244
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2020 Vol. 10 Issue 12, Article number 2244
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 grudnia 2020 09:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bbc62467f060b018620d
DOI
10.3390/ani10122244
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/10/12/22…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47592) wydawnictwo ciągłe #47592
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.