Effect of dietary inclusion of a herbal extract mixture and different oils on pig performance and meat quality.
Opis bibliograficzny
Effect of dietary inclusion of a herbal extract mixture and different oils on pig performance and meat quality. [AUT.] EWA HANCZAKOWSKA, MAŁGORZATA ŚWIĄTKIEWICZ, EUGENIUSZ R. GRELA. Meat Sci. 2015 Vol. 108 61-66, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2015.05.020
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 2015 Vol. 108, 61-66
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 lipca 2015 11:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104801
DOI
10.1016/j.meatsci.2015.05.020
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35499) wydawnictwo ciągłe #35499
PBN ID (hist.): 35499
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,801
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.