Effect of different extraction methods on the recovery of chlorogenic acids, caffeine and Maillard reaction products in coffee beans.
Opis bibliograficzny
Effect of different extraction methods on the recovery of chlorogenic acids, caffeine and Maillard reaction products in coffee beans. [AUT.] GRAŻYNA BUDRYN, EWA NEBESNY, ANNA PODSĘDEK, DOROTA ŻYŻELEWICZ, MAŁGORZATA MATERSKA, STEFAN JANKOWSKI, BOGDAN JANDA. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2009 Vol. 228 Issue 6 s. 913-922.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2009 Vol. 228 Issue 6, s. 913-922
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 listopada 2010 14:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.springerlink.com/content/143…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24712) wydawnictwo ciągłe #24712
PBN ID (hist.): 24712
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,370
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.