Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of different extraction methods on the recovery of chlorogenic acids, caffeine and Maillard reaction products in coffee beans.

Opis bibliograficzny

Effect of different extraction methods on the recovery of chlorogenic acids, caffeine and Maillard reaction products in coffee beans. [AUT.] GRAŻYNA BUDRYN, EWA NEBESNY, ANNA PODSĘDEK, DOROTA ŻYŻELEWICZ, MAŁGORZATA MATERSKA, STEFAN JANKOWSKI, BOGDAN JANDA. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2009 Vol. 228 Issue 6 s. 913-922.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2009 Vol. 228 Issue 6, s. 913-922
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 listopada 2010 14:09
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24712) wydawnictwo ciągłe #24712
PBN ID (hist.): 24712

Metryki

24,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,370
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się