Effect of different moisture of grain products and temperature during extrusion-cooking on protein quality.
Opis bibliograficzny
Effect of different moisture of grain products and temperature during extrusion-cooking on protein quality. [AUT.] ANTONI LIPIEC, JAN MATRAS, AGNIESZKA CIOWCH. Pol. J. Nat. Sci., Suppl. 2006 No. 3 s. 115-121, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Natural Sciences. Suplement 2006 No. 3, s. 115-121
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 października 2007 14:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2018 10:45 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17544) wydawnictwo ciągłe #17544
PBN ID (hist.): 17544
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.