Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of different moisture of grain products and temperature during extrusion-cooking on protein quality.

Opis bibliograficzny

Effect of different moisture of grain products and temperature during extrusion-cooking on protein quality. [AUT.] ANTONI LIPIEC, JAN MATRAS, AGNIESZKA CIOWCH. Pol. J. Nat. Sci., Suppl. 2006 No. 3 s. 115-121, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 października 2007 14:15
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2018 10:45

Identyfikatory

BPP ID: (46, 17544) wydawnictwo ciągłe #17544
PBN ID (hist.): 17544

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się