Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of diversified doses of aloes plus plant preparation on the level of antioxidant indices in the blood of turkey hens.

Opis bibliograficzny

Effect of diversified doses of aloes plus plant preparation on the level of antioxidant indices in the blood of turkey hens. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, ANNA CZECH. J. Appl. Anim. Res. 2010 Vol. 38 Issue 1 s. 45-48.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF APPLIED ANIMAL RESEARCH 2010 Vol. 38 Issue 1, s. 45-48
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 grudnia 2012 11:59
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28824) wydawnictwo ciągłe #28824
PBN ID (hist.): 28824

Metryki

13,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,218
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się