Effect of dough mixing and oxidizing improvers on glutathione and related thiol-containing compounds on bread making quality: a review of mechanism and controversy.
Opis bibliograficzny
Effect of dough mixing and oxidizing improvers on glutathione and related thiol-containing compounds on bread making quality: a review of mechanism and controversy. [AUT.] KENNETH O. UDEH, BOHDAN ACHREMOWICZ, EUGENIA PODGÓRSKA. Agro Food Ind. Hi-Tech 1999 Vol. 10 No. 6 s. 20-23, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agro Food Industry Hi-Tech 1999 Vol. 10 No. 6, s. 20-23
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2017 13:25 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11127) wydawnictwo ciągłe #11127
PBN ID (hist.): 11127
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,208
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.