Effect of extended aging on biogenic amines content in dry-cured pork loins.
Opis bibliograficzny
Effect of extended aging on biogenic amines content in dry-cured pork loins. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Meat technology and functional additives : modern trends in meat production / W. Migdał, G. Cilev, B. Živković, V. Jukna S. 17-28 il., bibliogr. Kraków, Polish Society of Food Technologist – Małopolska Branch, 2010, 978-83-929686-6-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Meat technology and functional additives : modern trends in meat production / W. Migdał, G. Cilev, B. Živković, V. Jukna, S. 17-28 il., bibliogr.
Wydawca:
Polish Society of Food Technologist – Małopolska Branch, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2011 14:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-929686-6-5
BPP ID: (59, 25936) wydawnictwo zwarte #25936
PBN ID (hist.): 25936
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.