Effect of extract of grapefruit seeds and baikal skullcap root on chemical composition and sensory traits of female turkey meat.
Opis bibliograficzny
Effect of extract of grapefruit seeds and baikal skullcap root on chemical composition and sensory traits of female turkey meat. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, KRZYSZTOF SZKUCIK, RYSZARD K. PISARSKI, MICHAŁ GONDEK. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2014 vol. 17 iss. 1 #03.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2014 vol. 17 iss. 1, #03
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 marca 2014 09:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume17/issu…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32309) wydawnictwo ciągłe #32309
PBN ID (hist.): 32309
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.