Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of fermentation parameters of rye dough on the content of deoxynivalenol and T2-toxin.

Opis bibliograficzny

Effect of fermentation parameters of rye dough on the content of deoxynivalenol and T2-toxin. [AUT.] JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. W: 33rd Mycotoxin-Workshop : Conference Abstracts, Freising, Germany 30th May - 1st June, 2011. [München], Technische Universität München, 2011. - S. 121, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
33rd Mycotoxin-Workshop : Conference Abstracts, Freising, Germany 30th May - 1st June, 2011,
Wydawca:
Technische Universität München, 2011. - S. 121, bibliogr.
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 czerwca 2013 10:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:11

Identyfikatory

BPP ID: (59, 30472) wydawnictwo zwarte #30472
PBN ID (hist.): 30472

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się