Effect of fermentation parameters of rye dough on the content of deoxynivalenol and T2-toxin.
Opis bibliograficzny
Effect of fermentation parameters of rye dough on the content of deoxynivalenol and T2-toxin. [AUT.] JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. W: 33rd Mycotoxin-Workshop : Conference Abstracts, Freising, Germany 30th May - 1st June, 2011. [München], Technische Universität München, 2011. - S. 121, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
33rd Mycotoxin-Workshop : Conference Abstracts, Freising, Germany 30th May - 1st June, 2011,
Wydawca:
Technische Universität München, 2011. - S. 121, bibliogr.
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2013 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 30472) wydawnictwo zwarte #30472
PBN ID (hist.): 30472
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.