Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of fertilizer and storage period on oxidative stability and color of rapeseed oils.

Opis bibliograficzny

Effect of fertilizer and storage period on oxidative stability and color of rapeseed oils. [AUT. KORESP.] MAGDALENA KACHEL-JAKUBOWSKA, [AUT.] AGNIESZKA SUJAK, MARTA KRAJEWSKA. Pol. J. Environ. Stud. 2018 Vol. 27 No. 2 s. 699-708, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15244/pjoes/74017
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL STUDIES 2018 Vol. 27 No. 2, s. 699-708
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2018 10:02
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43138) wydawnictwo ciągłe #43138

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,186
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się