Effect of fortification with parsley (Petroselinum crispum Mill.) leaves on the nutraceutical and nutritional quality of wheat pasta.
Opis bibliograficzny
Effect of fortification with parsley (Petroselinum crispum Mill.) leaves on the nutraceutical and nutritional quality of wheat pasta. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MARCIN LUTY, JAROSŁAW CZYŻ. Food Chem. 2016 Vol. 190 419-428, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.05.110
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2016 Vol. 190, 419-428
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lipca 2016 11:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ffb2467f01e93032058
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.05.110
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38268) wydawnictwo ciągłe #38268
PBN ID (hist.): 38268
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,529
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.