Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of fortification with parsley (Petroselinum crispum Mill.) leaves on the nutraceutical and nutritional quality of wheat pasta.

Opis bibliograficzny

Effect of fortification with parsley (Petroselinum crispum Mill.) leaves on the nutraceutical and nutritional quality of wheat pasta. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MARCIN LUTY, JAROSŁAW CZYŻ. Food Chem. 2016 Vol. 190 419-428, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.05.110
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2016 Vol. 190, 419-428
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 lipca 2016 11:01
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:44

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38268) wydawnictwo ciągłe #38268
PBN ID (hist.): 38268

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,529
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się