Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of genetically modified feeds on physico-chemical properties of pork.

Opis bibliograficzny

Effect of genetically modified feeds on physico-chemical properties of pork. [AUT.] JOANNA STADNIK, MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA ŚWIĄTKIEWICZ, KRZYSZTOF KWIATEK. Ann. Anim. Sci. 2011 Vol. 11 No 4 s. 597-606, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.2478/v10220-011-0011-1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2011 Vol. 11 No 4, s. 597-606
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2013 10:53
Ostatnia aktualizacja:8 sierpnia 2018 13:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29014) wydawnictwo ciągłe #29014
PBN ID (hist.): 29014

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,389
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się