Effect of genotype and nitrogen fertilization on grain yield and quality of spring barley intended for health food use.
Opis bibliograficzny
Effect of genotype and nitrogen fertilization on grain yield and quality of spring barley intended for health food use. [AUT.] K. NOWOROLNIK, A. WIRKIJOWSKA, M. MIKOS-SZYMAŃSKA. Bulg. J. Agric. Sci. 2014 Vol. 20, Nr 3 594-598, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bulgarian Journal of Agricultural Science 2014 Vol. 20, Nr 3, 594-598
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2015 10:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.agrojournal.org/20/03-11.html
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35598) wydawnictwo ciągłe #35598
PBN ID (hist.): 35598
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.