Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of genotype and nitrogen fertilization on grain yield and quality of spring barley intended for health food use.

Opis bibliograficzny

Effect of genotype and nitrogen fertilization on grain yield and quality of spring barley intended for health food use. [AUT.] K. NOWOROLNIK, A. WIRKIJOWSKA, M. MIKOS-SZYMAŃSKA. Bulg. J. Agric. Sci. 2014 Vol. 20, Nr 3 594-598, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bulgarian Journal of Agricultural Science 2014 Vol. 20, Nr 3, 594-598
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 sierpnia 2015 10:12
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35598) wydawnictwo ciągłe #35598
PBN ID (hist.): 35598

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się