Effect of glycation on the thermodynamics of denaturation of collagen type I.
Opis bibliograficzny
Effect of glycation on the thermodynamics of denaturation of collagen type I. [AUT.] H. TRĘBACZ, MARTA ARCZEWSKA. Curr. Top. Biophys. 2013 Vol. 33 (suppl A) s. 54, Abstracts of the XV Conference of the Polish Biophysical Society, Nałęczów, June 26–28, 2013.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Current Topics in Biophysics 2013 Vol. 33 (suppl A), s. 54
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2014 10:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.staff.amu.edu.pl/~ctbo/launc…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31364) wydawnictwo ciągłe #31364
PBN ID (hist.): 31364
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.