Effect of hydrothermal treatment on the antioxidant properties of broccoli (Brassica oleracea var. botrytis italica) florets.
Opis bibliograficzny
Effect of hydrothermal treatment on the antioxidant properties of broccoli (Brassica oleracea var. botrytis italica) florets. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2008 Vol. 109 No 2 s. 393-401, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2008 Vol. 109 No 2, s. 393-401
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 sierpnia 2008 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19178) wydawnictwo ciągłe #19178
PBN ID (hist.): 19178
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,696
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.